Udskiftning af energi-målere onsdag den 2. oktober

Husk at BRUNATA kommer forbi onsdag den 2. oktober og skifter alle energimålerne i vores lejligheder og varmecentraler i alle tre Punkthuse.

Kan du ikke være hjemme så giv nøglen til din nabo eller formanden

Kan du ikke være hjemme og åbne for BRUNATAs servicefolk, i det tidsrum de har skrevet de vil kigge forbi din lejlighed, så aftal med din nabo at de kan åbne for BRUNATA, eller giv din nøgle til Kasper senest tirsdag den 1. oktober, Nordre Digevej 54, 2. th., som på vegne af bestyrelsen vil være hjemme hele dagen og åbne for BRUNATA i lejligheder og varmecentraler.

Ved forgæves besøg vil Brunata fakturere lejligheden godt kr. 1.500 for et genbesøg.

Husk fri adgang til energi-målerne i teknikskabet i din lejlighed

Det er vigtigt at BRUNATAs servicefolk har fri adgang til energi-målerne i din lejligheds teknikskab / garderobeskab i gangen, så de hurtigt og nemt kan komme til, når målerne skiftes. Så husk at tømme skabet inden BRUNATA kigger forbi. De nye energi-målere har ikke brug for adgang til strøm / stikkontakt.

Følg dit forbrug online

Når de nye energi-målere er færdig installeret, vil BRUNATA fremsende brugernavn og adgangskode på din mail, så du kan oprette dig, og fremover følge dit vand- og varmeforbrug online. Det betyder også at Brunata ikke længere skal forbi og aflæse vores energi-målerne en gang årligt, da de kan følger med online.

HUSK BRUNATA kan lukke for vandet mellem
klokken 8-16 mens de udskifter målerne