Grundvands pumpe Punkthus ND46 udskiftes fredag d. 31. marts

OPDATERING: Nødpumpen genstartet (29.3) og affugter sat op (taget ned igen), og grundvandspumpen udskiftet fredag den 31.3 kl. 9 – VVS’eren skal have adgang til kælderrum tilhørende rækkehus ND10

Til alle der har kælderrum under Punkthus Nordre Digevej 46, skal I være opmærksom på jeres ting, da grundvandspumpen er stået af, og bliver skifte hurtigst muligt, når en ny pumpe er kommet frem.

Da nogen få men vigtige reservedele har været i restordre på den nye grundvandspumpe, forventer Ejerforeningens VVSer at pumpe udskiftes senest i uge 13 – nu fastsat til fredag den 31. marts.

Ejerforeningens VVS kom forbi kl. 7 (onsdag den 1.3), og tømte grundvandstanken, og satte en midlertidig pumpe op, så der ikke kommer mere vand i kælderen.
De vil løbende tjekke at tanken ikke bliver fyldt, indtil den nye grundvandspumpe er installeret.

Ejerforeningens VVS har sat en affugter op (tirsdag den 7.3.) og taget ned igen efter flere dage uden vand i opsamlingsbeholderen.

Nødpumpen var gået i stå, og nyt vand trængt ind i kælderen – opdaget onsdag morgen d. 29.3 – Ejerforeningens VVS var forbi kl. 11.40 og genstarte pumpen. Grundvandspumpen skiftes fredag den 31.3 kl. 9 (grundet situationen i verden, har dele af grundvandspumpen været i restordre længe, men er nu endelig kommet frem)

Vandet forsvinder og tørre ud, men har du kælderrum i Punkthus ND46, bør du tjekke det.

Samlet omkostning for Ejerforeningens medlemmer på godt kr. 25.000,-

Ejerforeningens bestyrelse tager hånd om sagen og opdaterer denne side, når der er nyt i sagen.

Opdateret 29.3.23 kl. 16:30